Ik wil zo graag zeggen
dat jullie alles zijn voor mij
Ik wil zo graag zeggen
dat ik jullie nooit wil verliezen
Jullie hebben mij
zoveel vreugde gebracht
Ik ben jullie eeuwig dankbaar
Laat mij nooit meer alleen
dank jullie voor elk woord
voor elk moment van vriendschap
voor alles dat ik gekregen heb
Wat eens onbereikbaar was, is nu zo dichtbij
Ik zal proberen zoveel terug te geven
als ik van jullie ontving
Blijf altijd trouw aan jezelf
En heb hoop voor de toekomst!