Lieve Missy
Veel te snel ben jij heen gegaan.
Je ben nu in de hondenhemel,
Kan jij me zeggen hoever is dat hier vandaan?
*****
Lieve Missy,als ik naar jou foto kijk,
Dan praat ik tegen jou,en voel mij verloren,
Ik hoop dat jij mij daar boven kan horen.
*****
Hoe is het daar Missy? boven in de hemel.
Ben jij Bulletje nog tegen gekomen?
Ik zie jullie samen in al mijn dromen.
*****
Twee maanden geleden ging Bulletje en nu weer jij!
Ik vraag mij nu af"is dat het lot of is het pesterij?
Of is het zo dat er een vloek heerst op mij!
*****
Echt ik zou jullie zo graag willen bozoeken,
Maar de weg naar de hemel staat niet beschreven in de boeken,
Zelfs niets daar over op het internet,daar ben ik ook wezen zoeken.
*****
Er is een ding ,ik blijf daar maar op hopen.
Dat ik ooit vanaf de aarde naar de hemel zou kunnen lopen,
Of dat ik een retourtje,voor een vliegtuig kan kopen.
*****
Zodat ik jullie bijde hondjes weer kan zien,
MISSY & BULLETJE ?
Jullie vinden toch ook dat ik dat wel verdien.
*****
Misschien is er ooit wel eens zo'n uitvinder geboren,
En laat hij spoedig iets van zich horen,
*****
Een ding Bulletje en Missy,als er zoiets bestaat!
Weet dat dat ik per direkt naar jullie toe gaat!
*****
Ik mis jullie
Jullie vrouwtje Floortje