De woorden
Drongen mijn oren binnen
Kusten het hart
En lieten haar gloeien
Rode oren
De blik
Reikte verder dan het oog
Groef in mijn herinneringen
En liet ze bloeden
Doorzichtige ogen
De hand
Raakte meer dan de mijne
Streelde de ziel
En legde haar bloot
Mijn kwetsbaarheid
Mijn mond
Hield woorden in
Stikte in gevoel
En deed niets
Sprakeloos
Mijn gedachten
Overheersten het lichaam
Stokten het gestel
En kwetsten haar
Getekend lichaam;
Dit mag niet
Ik verdien je niet
Ik kan niet
Ik bereik je niet…
Je bent zoveel liever
Dan anderen voor jou zijn
Ik loop weg
Ik laat je gaan
Ik vlucht weer
Ik ga, ben zoek