Ik weet het allemaal niet meer,
maar toch zeg ik iloveyou elke keer.
Ik weet niet waar het gebleven is,
maar ik weet wel dat ik het echt verschrikkelijk mis.
Is het dan weg, weg uit m'n leven?
waar ik dat gevoel in hemelsnaam gebleven?
Dat gevoel voelde altijd zo goed,
het gaf me iedere dag weer een beetje moed.
Toch heb ik je in de vakantie zo gemist,
daar heb ik me niet in vergist.
Maar waar is dat gevoel?
en wat is hiervan het doel?
Ik kan je echt niet zomaar vergeten,
waar is mn gevoel voor jou, dat is alles wat ik wil weten
En toch houd ik van je en dat zou ik altijd blijven doen.