Jouw wereld, mijn wereld
Wat laat de bomen groeien
Hoe komt het water uit de lucht
Wie gaf de vis een vin
Welke weg sla ik in.
Hoe weet je welke afslag
Moet je nemen of geven
Was het niets of was het een lach
Toen ik jou ineens zag
Is rood groen of groen rood
Blijf toch thuis, maar toch twijfel
Was ik het of jij die besloot
Was jij het of ik die genoot
Spring op mijn rug mijn lief
Dan laten ik je weer zien
Welke kleuren er zijn
In jouw wereld nu zo klein
Laat jij mij voelen,
Wat de mensen bedoelen
Leg jij me uit wat ik net zei
Als ik straks met je vrij
Sneeën in mijn armen
Kreukels in mijn darmen
Je zei me te strelen
Zullen deze wonden ooit helen
Kruip maar in mijn nek
Toen die zwarte vlek
Ik wind een krul om mijn vinger
Is dit alles wat ik herinner