Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Dromend op school
Op school
Nog een uur
Zo pauzen
dan zie ik je weer
Geschiedenis
de tijd loopt door
wachten op het eind
dat ik je weer zie
Het duurt te lang
Een eeuwigheid
Vijftig minuten
tot ik je weer kan zien
Want ik zit te dromen
In de les en overal
Jij wacht buiten het lokaal
Weet dat ik van deze lessen baal
Reacties op dit gedicht
Quirintje vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
sunset
:
Woensdag, september 19, 2007 22:43
Wel een beetje realistisch blijven. Leven is niet enkel verliefd zijn. Toch?
Liefs, sunset
Over dit gedicht
Auteur:
Quirintje
Gecontroleerd door:
Marina
Gepubliceerd op:
19 september 2007
Thema's:
[Liefde]
[Humor]
[School]