Ik weet omdat ik in jouw ogen zie
Wat ik in mijn hart voel
Dus wil ik je zeggen
Dat je altijd naar me toe kan komen
Voor een lach
Voor een traan
Ik zal er zijn
Zonder wat te vragen
Zonder dat je wat moet
Zullen we dan afspreken
Dat je dat ook voor mij doet?