Als je me zoekt
en je me echt wilt vinden
Sluit dan je ogen
en luister naar mijn stille schreeuw
Ik wil niet dat je me ziet
Doorgrond mij
Kijk met je ziel
ik kijk naar binnen
mijn ogen leeg
mijn ziel te vol om te overzien
Ooit zal ik mij vinden
Het leven is een lange weg
met vele paden om uit te kiezen
Om mij uit het oog te verliezen
Ik bevind mij hier
in een land vol zielen
Ik ben de koning der blinden