mijn vragen blijven onbeaantwoord
als vragen onbeantwoord blijven zijn het geen vragen
suggesteies suggesties naar de liefde die ik voor jou voel
die onbeantwood blijft
het maakt niet uit al kom ik niet ver
ooit zal ik je hart passerenen dan kijk je me verwonderd aan
waarom ik je zo zal passeren waarom ik je in de kou laat staan
het zijn suggesties want jij hebt geen antwoord op je vraag