ik verlang naar gevoelens die er niet zijn
ik verlang naar de dingen ze blijken maar schijn
ik verlang naar jou armen om me heen
ik verlang naar ons tweeen samen vormen wij een
ik verlang naar de liefde die altijd vergaat
ik verlang naar jou maar ik ben de dingen die jij met rust laat
ik verlang naar jou tranen op mijn lichaam
ik verlang naar jou want ik voel me enzaam