Uit mijn ogen rollen tranen,
Tranen van het gemis,
Tranen die nu echt beseffen,
Dat alles werkelijk over is
Tranen die willen zeggen
Het is goed,
Tranen die uit willen leggen
Dat dit me wel pijn doet
De tijden met jou, zijn dromen
Zoals alleen dromen kunnen zijn
Dingen uit het verleden..
Die nu werkelijk overzijn
De rusie die we hadden,
Heeft ons zohard laten vechten..
Dat het zoveel beter ging,
Maar nu lijkt te verslechten
En ik mis de tijden die we hadden,
Ik mis de tijd, die er bijna was..
Het zou nooit wat zijn geworden
Maar ik wou niet dat je het einde al zag
Je bent zo veranderd, ik mis de oude jij
Ik mis hoe je me behandelde
Ik haat het dat het ik is en niet meer wij
Het is hard te beseffen, want het is allemaal voorbij
Het lijkt allemaal zo lang geleden
De tijden met jou, lijken nu niet bestaand
En als ik kijk naar het verleden, en nu naar het heden
Is de liefde die we hadden nu vergaand
*ik zal je missen lieverd