Ik zie een meisje voor me
Ze doet haar ogen open..
En ik zie haar tranen lopen
Niet in het echt
Maar wel in haar ogen..
Want waar zij voor vecht
Is niet te geloven
Maar toch doet ze het wel
Ook al zit ze niet goed in haar vel
Haar ogen gaan weer dicht
En even ziet ze weer geen licht
Ik hoop dat ze haar ogen opent
En dat het ze licht weer ziet
Ook al kan dat soms niet
Want strijden zou toch moeten
En het lijkt nu een straf
Iets waarvoor je moeten boeten
Maar op een dag leer je dan
Dat je het allemaal aankan
Maar eerst je voeten strak op de grond
En voor je het weet ben je dan weer
gezond.