Niets blijft tot het einde
Want het einde is niet bekend
Waar eindigt ons avontuur?
Ik moet nog even wennen aan het idee
Een wandeling zonder route
Dat ben ik niet gewend
Ben ik onzeker of precies?
Want elk idee leidt tot een vraag
Vreugde is van korte duur;
Altijd minder dan wat men wil of kreeg
En de klok naar een betere baan
Werkt altijd te traag
Ik voel de warmte van de nacht
En de koelte sluipt het bos in, zacht
Laat zij zich horen aan het oppervlak
De snelheid van het geluid
En alle dingen die men uit
Komen voorbij, in wc-papier verpakt