20-09-07
Hoe Houden We Het Vol
Wonden die hebben bewezen hoe ik er over denk
Dit is geen gave en ook geen geschenk
Het is bedrog en een leugen
Leven is een pijn
Geen geluk niks, voelt fijn
Dan heb je het ene moment de hele wereld
Het ander ben je achtergelaten met niks
Leven we daar voor?
Alleen maar voor de pijn?
Er zijn goede dingen die we meemaken,
Dingen waar we gelukkig van worden
Maar samen zijn ze nog steeds minder dan alle pijn
Alle pijn dat we mee krijgen
Dingen die we verdienen krijgen we niet
Alles waar we voor hebben gewerkt word afgepakt
De mensen waar we van houden verlaten ons uiteindelijk
Niet altijd met woorden, maar ook met daden
Waar vinden we de moed om door te gaan?
Waar vinden we de hoop om nog een dag te leven
Nog een moment te ademen
Weer een keer te huilen of te lachen
Ze zeggen ik zie het in de liefde
Al zien ze niet dat de vorige keer
De liefde hun gewoon bedroog
Van een fout moet je leren
Maar waarom doet de mens dat niet?