jij wordt gepest
jij wordt geschopt
jij wordt geslagen..
op zo'n moment ben je radeloos
paniek
help
waar kan ik heen?
je had een mes
een mooi mes
een vlijmscherp mes
maar moest dat nou
moest je nou je wapen trekken
moest je haar snijden
kon je niet weg
kon je niet schelden
meis ik vindt je lief
pas op jezelf
laat je niet gekmaken
kijk uit voor die mensen
die mensen die je gekmaken
je wilde haar dood
dat is wat je wilde
durfde je niet
wilde je niet
wat heeft je er van weerhouden
om alleen maar een kras te brengen
een klein krasje..
het maakt niet uit hoe erg
jij gaat nu achter slot en grendel
in de bak.
en ik ga je missen
je bent dom geweest.
maar ik ga je missen
je missen
Jou missen
jou steunen
aan jou denken
van jou houden
xx