Mijn hart bonst in mijn
keel zit dicht
Ik ben bang
dat ik niet weet
Wat moet ik zeggen?
Als jij zegt, het is echt maar een droom
Laten we niet uit trekken
Wat ik nu draag
wat jij nu draagt
Mijn lijf en leden
in jouw omhelzing
En jouw ziel onder mijn arm.
Melis.