Vond je het echt nodig om met me zoiets te doen?
Je spijbelt misschien om de vijf seconden maar moet je mij daar mee intrekken?
Die een keer dat je met mij gespijbeld hebt was ik bang en durfde ik niet 'nee' zeggen...
Maar toen je me vroeg om een sigaret te roken zei ik 'nee',
je geloofde je oren niet en bleef maar doorzagen tot ik zei ik moet weg.
Je hebt het daarna niet meer gevraagd tot na eergisteren.
We waren net terug van de school en we gingen samen naar de stad, je zei dat je goesting had in een sigaret..ik zei ahja..maar zag je mijn gezicht dan niet?
je stook een sigaret op en genoot ervan maar ik was te bang om iets te zegge, bang dat je mij ook iets ging aanbieden..
Toen zei je, moet jij ook eens?
Ik zei van 'nee, liever niet' maar ze zei alle doe het nu wees niet bang..je bracht de damn sigaret nor mijn mond en deed me roken, maar zag je dat dan echt niet? IK WOU NIET!
Jij bent ook de eerste waarmee ik echt drank mee heb gedronken!
Ik voel me zo vreselijk...Het is bijna niet te begrijpen, merk je dan niet dat ik denk dat je me dwingt voor vanalles?
Ik probeer je nu te ontwijken maar telkens kom je op me afgestapt, soms denk ik echt..had ik haar maar nooit gekend!