Wij zijn zoals visjes in de helderblauwe zee,
Zij aan zij zwemmen we vrolijk door de helderblauwe zee,
Nooit worden wij gescheiden, altijd blijven we bijeen,
Dat is een belofte, en ik verwittig je ik breek ze ni!
Ben je eenzaam of bang..? Zeg het dan, dan kan ik je opbeuren met een niet-vergetende knuff!
Jij bent de enigste vriendin die me echt steund,Door jou schijnt de zon in mijn doodlopende, donkere tunnel..
Je verdient een grote bloem, een bloem zo groot als de wereldbol! Dan kan je de kelkblaadjes er aftrekken, Tegen dat dat gebeurd is, zijn we al 100 jaar verder, dan zullen we waarschijnlek gescheiden worden door de dood...Maar in mijn hart schijnt nog een lichtje, en dat lichtje dat ben jij! Ik had je toch verwittigd, ik verbreek een belofte NOOIT!