Lieve schat,
ik hou van jou
zoals ik nog nooit van iemand gehouden heb.
Jij bent degene waar ik op heb gewacht,
dag en nacht.
Nu heb ik jou eindelijk gevonden
en daar ben ik echt blij om!
Voor jou pluk ik alle bloemen uit de wei,
om deze aan jou te geven
om te laten tonen hoeveel ik van je hou!
Maar liefste toch ben ik soms bang,
bang om jou te verliezen,
bang om weer alleen te zijn!
Want schat zonder jou kan en wil ik ni verder
want jij bent alles voor mij!
Jij bent degene waarvoor ik wil verder leven
en met jou zalik altijd blijven verder gaan!
Voor jou ga ik door de kou
want liefste ik hou zielsveel van jou !!!