jarig zijn is elk jaar een beetje ouder worden
totdat de tijd je heeft verloren uit zijn oog
je leeftijdsgrens behaalt is tot het uiterste
de volgende dag wordt niet de volgende niet ouder
je bent heen gegaan
voor altijd stil gaan staan
x jouw kleindochter x
lieve opa, al ben je niet meer hier.
elk jaar sta ik stil op jouw verjaardag.
ik mis je elke dag meer en meer