Na lang wachten, ga ik toch met een vriend naar de bioscoop,
ondertussen nadenkend dat ik mn mouwen opstroop.
Ik wil niet meer dan alleen vrienden zijn,
de vriendschap is al zo lang, als het dan verpest wordt door ruzie, dat doet heel pijn!
Ik spreek helaas uit ervaring,
daarom dat ik mezelf nu bedwing.
Om vrienden te blijven, en trouwens we zijn eigenlijk net als een broer en zus,
en toch blijf ik denken over die ene kus.
Toch heb ik geen spijt,
maar ik wil hem als vriend nooit kwijt!
hij is mij te dierbaar,
ik hou van hem alleen als vrienden gebaar.
Toch denken veel mensen dat wij bij elkaar horen,
dat we voor elkaar zijn geboren.
dat is misschien wel zo, maar niet op de manier die zij denken,
we willen elkaar alleen vriendschap schenken.
meer niet,
het is nou eenmaal dat je ons bijna altijd samen ziet.
maar dat is niet ons probleem ons hoofd slaat niet van elkaar op hol,
we maken gewoon, soms met een onschuldige kus, veel lol.
dat kan toch gebeuren,
het is hun eigen probleem als ze erover lopen te zeuren.
we houden gewoon van elkaar als vrienden we missen elkaar natuurlijk,
maar het is dan ook zo'n lekker stuk!
we kennen elkaar nu bijna 10 jaar,
dan vieren we toch een feestje, is toch echt niet raar.
die dag vieren we met z'n tweetjes,
en dan beklimmen we weer een paar treetjes.
Het is mijn liefste schat,
maar hij weet dat.
ik hoef hem nog niet te delen en hij mij ook niet maar daar hebben we geen behoefte aan,
nu kunnen we gelukkig overal samen gaan en staan.
Ik zie hem vanavond weer,
gelukkig wel, als ik hem een dag moet missen, doet dat toch wel zeer.
ik moet me maar gaan klaarmaken,voordat ik over hem ga dromen,
want hij zal zo wel komen.
liefs van ***mij***