jouw stralende glimlach
een moment van puur geluk
iedere keer sta ik verstomd
zodra jij de ruimte binnen komt
jouw wijze woorden
een moment van pure aandacht
ik voel me helemaal week
iedere keer wanneer jij tot mij spreek
jouw belangstelling voor iedereen
een moment van bewondering
ik voel een houden van
iets wat jij alleen teweegbrengen kan
vol respect ga ik op in gebed
ik weet dat jij mij kent
en ik weet dat U op mij let
telkens weer een bijzonder moment