Ze komen als je het niet verwacht
Je hebt ze overdag, maar ook gedurende de nacht.
Uitrusten lukt maar niet
De ligt dan uren in je bed,
Oogjes zijn gesloten
De nodige rust wordt verstoten
Uren achter elkaar slapen is iets onbekends
Je zou wel willen maar wil niet lukken
De slaap wordt gebroken in velen stukken
De gedachten in je hoofd lijken rustig.
Toch slaap je onrustig
Wat zorgt er toch voor dat dit veroorzaakt ?
Het zijn soms van die rare dromen
Een oorzaak hiervoor kan je niet vinden
Het enige wat je wilt is het voorkomen
Moet je soms vaker naar de kust
Voor de nodige nachtrust ?