Je kwam in mijn leven
als een mooi geschenk
't Doet me even beven
als ik er weer aan denk
Toen we voor het eerst praatten met elkaar
de dingen die je zei
Het was zo herkenbaar
voor mij
Allebei van een ander geslacht
maar toch bijna een
Wie had dat ooit gedacht?
we hebben zoveel gemeen
Dezelfde dingen meegemaakt
die waren niet altijd fijn
De herrineringen die ons hebben geraakt
deden ons zo'n pijn
Maar jij, mijn lieve geschenk
kwam op het juiste moment
Want als ik aan jou denk
wordt ik warm van alle liefde die jij mij zend