Mensen willen me goedertieren
maar hoe moet ik dat financieren?
Kan toch niet altijd vrolijk zijn?
stap op de eerst volgende trein
Weg van hier
weg van deze plek
Anders wordt ik straks nog gek!
Laat me in mijn waarde
je bent niet de enigste op deze aarde!