ik hou van de oude jij
ik haat de nieuwe jij
waarom ben je opeens zo anders
ik wil van je houden
maar kan dat niet
ik blyf van die persoon houden
die je vroeger was
help me uit deze hell
wat zijn we van plan ??
ik kan je niet vragen te veranderen
maar wil dat wel
sorry ik kan niet vn die nieuwe jij houden
ik moet wenen
wenen omdat ik je mis
ik wil je terug
die oude band die we hadden
niet te breken
al die stomme grietjes
die toegeven van je te houden
ben ik ook 1 van hen
bond je me gewoon rond je vinger ??
is het fout je woorden te geloven
hebben de mensen die iets hebben tegen ons
dan wel gelijk
ik hou van jou
dat probeer ik te geloven
ik haat de nieuwe jij
begrijp gewoob dat ik de oude jij terug wil
ik weet niet of je van me houd
toen ik het uitmaakte was je in shok
betekent dat iets ??
ik wou het niet uitmaken
maar moest wel
ik wil je terug
dit is mijn eigen schuld
toch verlang ik naar jou
naar je lichaam naar ge lippen
naar alles
ik mis je zo
die mensen die tegen ons zijn
verpesten alles
zij doen me twijfelen
twijfelen aan ons
ik wil niet meer twijfelen
en je gewoon graag zien
ik zie je zo super graag
alsjeblieft ,, neem me terug