Ieder heeft een celletje in zijn/haar lichaam,
Het is daarom altijd de vraag breekt het uit of blijft het zoals het daar zit.
Is het een kwaadaardige of een goedaardige.
Heb je het je raakt het zeer moeilijk weer kwijt.
Je onder gaat chemo's of een bestraling.
Er word wat van je weggehaald als je het op een plek heb wat ze weg kunnen halen.
Zoveel ziekenhuisbezoeken.
Zoveel emoties.
Zoveel angsten.
Het is maar 1 woord: Kanker
Voor de 1 een scheldwoord,
De ander worsteld er dagen maanden zelfs jaren mee.
Bedenk daarom allemaal voor je er mee gaat gooien het kan echt ieder mens overkomen.
Al deze mensen die het meemaken of meegemaakt hebben wens ze veel sterkte!!