in het donker op het Wijchens meer
zwom een zwanenpaartje heen en weer
het water spatte op als witte pareltjes
en ik voelde een heel menselijk gemis
om samen met jouw hier op het bankje te zijn
jouw armen om me heen, heel warm, heel fijn
saampjes te genieten van de fluisterend wind
jij die mij de allerliefste op aarde vind
dan zou ik je een zoen op je lippen geven
samen een romantische avond beleven
samen praten en lachen om verhalen
ja soms, ga ik echt afdwalen