Ik ben mezelf
dat is genoeg.
Het is niet meer en niet minder
dan wat ik vroeg.
Ik probeer niet te kijken
naar anderen.
Probeer mezelf niet te vergelijken
en te veranderen
Al heb ik soms wat hulp nodig.
Teveel ''anders'' is overbodig.
Bij een val sta ik weer op.
Probeer opnieuw te rijken naar de top.
Na elke poging weer, geef ik niet op.
Al zie ik het telkens weer,
bij een en dezelfde fout, keek op keer,
blijven ze liggen vragen om hulp.
laten de ander alles doen,
kruipen niet uit hun schulp.
Maar zo ben ik niet en zal ik nooit zijn.
Ik zal vechten, dwars door mijn pijn.
Ik zal opstaan na elke val en doorgaan.
Ik zal zelfs de ergste storm doorstaan.
Het liefst sleur ik iedereen mee,
zo gaan we er samen doorheen.