alleen de ruimte
tussen onze lichamen
achter deze omhelzing
eindigt de wereld
buiten onze gedachten
stopt het leven
het zand dat onze voeten raakt
de lucht die wij ademen
het water waarin wij spiegelen
de bloemen waartussen wij dansen
jouw glimlach
mijn geluk
onze liefde
en verder
niets
geen oorlog
zolang tussen ons de vrede heerst
geen onzekerheid
zolang jij in mij gelooft
geen verdriet
zolang jij mijn tranen droogt
geen eenzaamheid
als jij er voor mij bent