Het is heel pijnelijk,
En er zijn opties voor.
De keuzes maak je zelf
Maar je moet ieder geval door
En de keuzes die je nu maakt
Moet je mee stoppen
Want als je zo door gaat
Word je weg getrokken.
Stil maar,
Ik weet dat je groot wil zijn.
Maar zo gaat het niet langer
Met die verschrikkelijke pijn.