het is zo koud hier alleen,
ben ik degene met een hard van steen?
heb ik alles fout gedaan?
hat ik je niet moeten laten gaan?
is het allemaal mijn schuld?
waarom, waarom ben ik in verdriet gehuld?
allen zijn kan ik niet meer aan,
misschien is het tijd om weg te gaan.
sorry schat, ik moet mezelf verlaten,
alsjeblieft hou op!stop met praten!
ik moet weg, weg uit deze gevangenis,
naar de plek,
waar mijn echte ik te vinden is.