Er staan geen berichten in deze map
Het lijkt wel een gemene grap
Maar de waarheid is geen grap
Ik heb zelf alles verwijderd uit deze map
Geen foto’s, geen brieven meer in deze map
Niets na te lezen, ook niet je laatste grap
Nee, het is echt geen grap
Ik wil jouw woorden terug in deze map
Blijf alsjeblieft berichtjes sturen naar mijn map
Ik mis je en zonder jou is mijn leven een grote grap