Dat mag je niet meer doen
Gelukkig kwam het allemaal weer goed met een zoen
Wat er gebeurde vind ik erg moeilijk
Maar het is ook erg belangrijk
Je moet zeker zijn van wat je wil
Dat is voor jou en mijn eigen bestwil
Dat jij het er ook moeilijk mee had, weet ik wel
Je gevoelend zaten gewoon even in de knel
Samen komen we er wel doorheen
Ook al gebeurt dat misschien niet meteen
Dit heeft nog eventjes tijd nodig
Ook al vind ik dat niet geweldig
Ik hoop dat je weer helemaal zeker bent van je zaak
Zonder twijfel, maar met vermaak!