kabinet beslist, extra euries “niet één”..
Armoede in nederland grijpt om zich heen..
Terwijl ze miljoenen aan ontwikkelingslanden geven..
Zal delen van de eigen bevolking steeds meer in armoede leven..
Zo’n klein landje,maar één der rijke..
Kunnen ze dan niet eens, voor hun eigen bevolking wijken..
Belasting verhogingen, korten en bevriezen..
De nederlandse krijgt dit allemaal voor hen kiezen..
Laten ze wat meer doen voor de nederlandse bevolking,
Dat lijkt mij een belangrijk ding..
En wat minder aan ontwikkelingslanden geven..
Laten de heren daar maar eens voor streven..