Hand in hand,
langs het meer,
over de weide,
in zo'n miezerig weer.
Ik beef
en heb het koud,
je legt je handen op de mijne
en verwarmt me zo.
Langzaam zoeken mijn ogen de jouwe,
terwijl je handen in de mijne rusten.
Ik zoek je ziel,
je kust me.
Je zegt: "Ik hou van je."
Mijn antwoord: "Ik ook van jou"
Een glimlach verschijnt op jouw gezicht
en een traan in mijn ogen.
- 16 -