Ik ben moe gestreden.
Heb zin om alles op gegeven.
s'Ochtend bij het ochtendgloren,
geen zin om op te staan
’s Avonds bij het ondergaan van de zon,
geen zin om slapen te gaan.
Ben echt te moe van het altijd moeten strijden.
Tegen mijn heden en verleden.
hoelang gaat het nog duren?
Dat ik strijden moet voor een beetje geluk?
voor een beetje respect?
Om te leven hier en nu.
Moe zo moe gestreden.
om een plaatsje al is het maar heel even.
Een plaatsje hier in deze wereld.