De woorden vloeien uit jouw mond,
één voor één komen ze naar mij toe,
je weet dat ze me kwetsen,
en toch word je het nooit moe.
Je hebt er plezier in,
je houdt ervan iemand verdriet te geven,
je duwt me steeds dieper de put in,
je ontneemt m'n zin in leven.
Iedere keer weer,
zeg je me die woorden,
steeds meer en meer
kwetsen die woorden...
- 16 -