Ik ben niet zó perfect
Niet zoals jullie dat graag wilden zien
Ik ben niet zó geweldig
En daar zullen jullie mee moeten leven
Ik ben niet zó groots of machtig
En ik ben ook niet altijd even heilig geweest
Maar ik kan zeggen dat ik wél
Altijd vol passie heb geleefd