Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Heilige oorlogen
Dood niet in de naam van een god
Een oorlog is niet heilig
Je maakt jou hemel zo kapot
In jou hemel ben je veilig
Gij zult niet dode
Zorg voor uw mede mens
Ga je de mensen dan vermoorde?
Is dan god zijn wens?
Ik kan het niet aan
Onschuldige moet sterven
Ik dood niet in gods naam
Valt de hemel voor mij in scherven?
Doe maar alles wat verboden is
En praat het dan weer goed
Het is weer goed mis
Verspil andermans bloed
Doe het niet in gods naam
Je hebt het zelf fout gedaan
Vernietig de mensheid langzaam
Door de religie gaat een ieder eraan
Reacties op dit gedicht
lonely angel vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
lonely angel
Gecontroleerd door:
maria
Gepubliceerd op:
26 september 2007
Thema's:
[Geloof]
[Oorlog]
[Bedrog]