mijn leven is helemaal omgekeerd door jou
alles is anders geworden dan dat ik dacht
ik mis je zo erg dat het net lijkt alsof ik van je hou
ik denk vaak aan je overdag en in de nacht
als ik aan de momenten denk die wij hebben gehad
voel ik alleen maar meer pijn
met onze gesprekken leek het net alsof ik echt bij je zat
hoe kan alles nu weer weg zijn
ik zeg niet dat ik van je hou
maar het gevoel lijkt er wel op
ik mis je gewoon zo erg
en er komt maar geen stop
ik dacht ik kom er wel over heen op den duur
alles gaat wel weer weg
maar er is gewoon een grote muur
die brengt alleen maar pech
ik zeg je eerlijk jij was en nog steeds de enige voor mij
ik denk alleen maar aan jou
met jou was ik gewoon gelukkig en blij
mischien dat die tijd nog komen zou
mijn hart kan het niet goed aan dat we niet meer praten
ik denk elke dag aan je
mijn hart verkeerd nu in alle staten
denk je nog wel eens aan me
zeg me komt het ooit goed tussen ons 2
wat ik je ook heb aangedaan
of zeg je liever echt voor altijd nee
laat je liever die muur tussen ons staan