Mijn lieve oma
NU bent un weer gelukkig in de mooie blauwe hemel
U bent bij opa nu na 10 jaar zien jullie elkaar.
Met moeite en pijn in onze hartjes nemen we afscheid van elkaar
Wie weet in hoeveel jaar zien wij elkaar weer wederzien
In onze herinnering blijf je altijd bestaan
Mijn lieve oma het ga u goed en doe opa un groet
Een kus op je voorhoofdt en mijn laaste groet
dat doe me goed
xxxxxxx