Schaamte zonder te blozen en,
verdriet maar geen enkele traan.
’t Is net zoals jij me meenam op reis
terwijl ik in ’t donker bleef staan.
Ik volgde je gedachten,
Onzekerheid bleef bij.
Wil genieten van de fijne dingen;
Mijn voorbeeld dat ben jij.
1 zin en 2 gedachten,
vullen elkaar aan.
Zonder lichaam,
hart of ziel
zullen we samen verder gaan.