De laatste tijd,
Ik kijk steeds vaker terug,
Naar tijden die ik had,
Die ik mis, waar ik naar vlucht,
De tijden op de straat,
De leugens tegen pa en ma
Het chillen met jullie maat,
Is alles wat ik terug wil
Maar der is zoveel gebeurt
Zoveel verschil,
Nu en, het gaat fout
Als ik ermee verder ga
Wie is real wie is fake
Ik ken het leven van de straat
Wat als ik het zo laat
Kan ik het achter me laten
Ik kom niet van de straat
Maar kan er wel over praten
Nog even en ik sloeg af
Naar het foute pad
Maar ik mis het gechill
De mooie tijden die ik had
Terug is wat ik wil
Zoveel verschil,
Met de tijden nu en vroeger
Het had zo fout gegaan
Maar fockt op,
Je had me toch alleen laten staan
Ik wil terug, niet meer verder
Terug in de tijd en het keren
Weten wie real is en fake
Mezelf tegen alles kunnen verweren
Leven met people, met chicka's en kills
Terug gaan in de tijd is alles wat ik wil
Maar het is onmogelijk
Ik wil het allemaal terug
Er valt een traan en ik zucht
Ik ben verslaafd
Aan het leven op de straat
Omdat het zo gewoon niet
Verdergaat
*geen commentaar