'Wat zal ik later doen '
Soms pieker ik wel eens over later...
Wat ik later zal doen.
Word ik een bekende actrice.
Of misschien wel prinses.
Of word ik een heks.
Het zijn vragen die ik mij altijd stel.
Of word ik misschien zangeres of danseres.
Misschien trouw ik wel met een rijke man.
Of,ja dat kan ook.
Misschien word ik later ook heel 'gewoon'