ik zal je nooit vergeten
dat is wat jij zei
ik durfde het niet
uit te spreken
tegenover jou
gewoon omdat ik
veel te veel van jou
ik zal je nooit vergeten
dat is wat ik je smste
met daar achter
je bent een schat
ik meen het echt
deze woorden kwamen
recht uit mijn hart
vergeet het nooit meer
jij en ik
samen waren wij
de afgelopen twee jaar één
onze humor snapte niemand
behalve jij en ik
ik beloof het je
ooit kom ik terug
in jouw leven
tot die tijd
zit je in mijn hart
gebrand
x jouw little girl x
sorry, maar ik kon niet anders... ik mis je nu al...