ik wil geen hulp
Ik wil mezelf kunnen redden uit deze nood
Nee, ik kruip niet meer in mijn stulp
Overweeg zelfs niet eens meer de dood
Ik moet sterk genoeg zijn om dit op te lossen
heb geen hulp meer nodig
Ookal zie ik geen bomen door de bossen
mensen die mij willen helpen zijn overbodig
Ik leef toch nog steeds?
Dus mensen die mij willen helpen zijn zo niet nodig!