laat me los voor heel even
ik kan dit niet meer aan
als je zo niet wilt leven
dan moet je gaan
ben geen pop om mee te spelen
en zeker geen marionet
ik heb niks te delen
en zo is het
laat me gewoon vrij
op eigen benen staan
ben niet zoals jij
het is
gedaan!