jij bent mijn alles, mijn hele leven
jij bent mijn liefde, zal mijn trouw aan je geven
en wanneer jij vol zorg en eenzaamheid gaat
ben ik degene die mijn armen om je heen slaat
jij bent mijn lichtje wanneer het donker is
jij bent mijn stralende ontmoeting, soms een gemis
ik ben jouw schaapje, jij bent mijn herder
dankzij jou in mijn leven, ga ik vol goede moed verder
jij kwam ooit zomaar ineens in mijn leven
ik zal voortaan onvoorwaardelijke liefde nastreven
omdat jij de ware bent, ver weg maar soms ook dichtbij
kan ik echt zeggen; jij betekend heel veel voor mij