De schoonheid van ouder worden , dus geen reden voor paniek..
Negeer gewoon eens alle kritiek..
Ren daarom ook niet meteen, naar de eerste beste kliniek..
Is er dan is er nog een andere optie, dan de huid gewoon glad te smeren..
Laat dat toch, de huid is niet meer te egaliseren..
De wallen onder je ogen..
Worden weer eens leeg gezogen..
Maar laat niet bij elk bezoek de hoofdhuid oprekken..
Op den duur kan je dan de hoofd rimpels in je nek ontdekken..
Na meerdere oprek sessies, groeien de hoofdharen door op je rug..
Dat heb je er nu van, besluit daarom ook nooit “te vlug”..
Op den duur, wil je steeds meer en is er geen weg meer terug..
Overtollig vet, even tussendoor een liposuctie sessie..
Kom op zeg, dat helpt bij geen enkele depressie..
Ach … wat is het leven toch fantastisch..
En ja…we blijven eenmaal niet allemaal even elastisch..
Even geen dure cosmetische ingreep..
Waar jij al dagen van tevoren voor kneep..
Iedereen mag het toch zien, gewoon puur natuur..
En…dat is absoluut minder duur..
Echte schoonheid zit van binnen..
Daar hoef niemand een excuus voor te verzinnen..
Laat de natuur gewoon zijn gang gaan..
Hoofd omhoog, borst vooruit en gewoon er tegenaan..